Största bokpaketet någonsin

Jag läste ju Halfhead av Stuart B. MacBride och blev hans största fan. Alltså gick jag genast in på Adlibris och klickade hem alla hans andra böcker, vanliga deckare. Det ät typiskt mig, så oroa er inte. Jag antar förstås att det kommer vara lika makalöst välskrivet och spännande, om än i nutid.

När jag ändå klickade blev det ett par böcker till. Det blev: Snakes in suits av Paul Babiak och Robert D. Hare (som skrevWithout conscience), en fackbok om psykopaterna runt omkring oss. Chemistry of death av Simon Beckett, en förhoppningsvis blodig deckare. Zombie survival guide av Max Brooks, kursboken till zombiekursen. Feed av Mira Grant på grund av bokoholisten. Dark dreams av Roy Hazelwood om kriminella sinnen (criminal minds!). Sedan Blind eye, Broken skies, Cold granite, Dark blood, Dying light, Flesh house och Shatter the bones av Stuart MacBride. Dessutom även Stiff av Mary Roach, även det pga bokoholisten.

Definitivt ett bokpaket att räkna med och hålla sig väl med. Tungt och mycket pengar, men ack, ack, ack så många bra böcker. Jag blir nästan tårögd av lycka. Bättre kunde jag inte ha spenderat 1200 kr. Det är jag övertygad om. Dock borde jag kanske börja få lite rabattkuponger av Adlibris om det är så här det ska vara.

Tyvärr upptäckte jag redan nu att Mira Grant redan skrivit en uppföljare till Feed, nämligen Deadline. Men jag får väl tåla mig tills jag vet om Feed är bra nog. Det är väl rimligt då. Kanske.

 


7 responses to “Största bokpaketet någonsin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: