Böcker bortskänkes

Det här är resultatet av min ständigt pågående bokhyllerensning.

[Det finns ingen lista just nu, men jag tänker ta med mig en hög till Fantastika. De böcker som folk inte rycker när jag kommer dit, tänker jag ge till Alvarfonden. Passa på att rensa du också!]

Hur får man en bok?
Om du vill ha boken med post, så vill jag gärna att du skickar en bok tillbaka, så pass jobbigt är det ändå att ordna med kuvert och gå till posten (och en bok kostar ca 40 kr att skicka i grönt kuvert).

Men, om du är beredd att göra upp om en plats i centrala Stockholm längs den gröna linjen, eller någonstans i Uppsala, så kan vi träffas och så får du den direkt i handen.

Böcker du kan få av mig:

 • Just nu tömt!!  Kommer säkert upp några framöver. Välkommen åter.

Efter några veckor lämnar jag bort dem till Myrornas eller tacksamma släktingar istället.

(uppdaterad 30 september 2013)

8 responses to “Böcker bortskänkes

 • Jenny

  Hej!

  Jag kan inte se när detta inlägget skrevs, men vad jag undrar är om det finns någon bok som vill hitta hem till mig? Och vad det isåfall kostar att skicka den?

  mvh
  Jenny

 • Feuerzeug

  Hejsan Jenny, det är inget inlägg utan en sida som jag uppdaterar kontinuerligt när jag lägger till eller tar bort böcker från listan. Så länge de står här ska alltså alla böckerna finnas tillgängliga.

  Normalt sett vill jag inte kånka böcker till posten och skicka om du inte skickar en tillbaka till mig. Det är så det blir roligt. Bor du i Stockholm så kan du få allihop i en kasse direkt i handen om du vill. Då blir det lilla roliga att träffa dig en minut istället. ;)

  Det kostar ungefär 40 kr att skicka en bok eftersom jag brukar köpa ett av postens gröna vadderade kuvert att skicka dem i.

  Vilken eller vilka vill du ha?

 • Henrik

  Har du kvar ”Fria barn – lyckliga människor av A.S. Neill” så letar jag gärna upp en bok att skicka till dig.

 • Feuerzeug

  Henrik, jajjemän, den är faktiskt kvar.

  Jag köpte den enbart för att jag ääääälskar hans bok Det gröna molnet, som är skönlitterär, med mellankapitel från hans dialog med sin skolklass. Den skänker jag inte bort på tusen år, men rekommenderar gärna ifall du hittar den.

  Leta gärna reda på något intressant och maila sedan sara (a) saltlakrits.se med address, så får du min tillbaka.

 • EvaLarSod

  Vad vill du själv ha för bok/böcker i så fall? Eller framkommer det någonstans på sidan?

 • Feuerzeug

  EvaLarSod, det är lite olika vad jag kan tänkas vilja ha. Jag har för all del en lista under ”Att läsa” (finns i menyn längst upp på sidan) med böcker jag vill läsa, men som jag inte har. Fast jag kanske vill läsa saker jag inte hört talas om också. Oftast kan jag tänka mig att byta mot allt möjligt när jag ändå inte vill ha boken jag ger bort. =)

 • elisabeth

  jag skriver här med: Kanske var Mists of avalon bortskänt redan? men mitt erbjudande kvarstår: har du inte läst gene wolfes den nya solens bok så har jag två av dem att ge dig. kul idé!

 • Feuerzeug

  elisabeth, svarade på den andra. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: